Account
Logo
Zoeken
17.1 °C
Faillissement Ooster Dakwerken: inboedel na kerst op de veiling

Faillissement Ooster Dakwerken: inboedel na kerst op de veiling

vr 22 december 2023, 12.42 uur

DRACHTEN - De inboedel van het failliet verklaarde Ooster Dakwerken wordt na de Kerstdagen geveild. Op 3 november van dit jaar werd bekend dat Ooster Dakwerken, een bedrijf gespecialiseerd in dakdekken voor bedrijven en particulieren, failliet is verklaard.

De curator is belast met de afwikkeling van het faillissement en heeft Onlineveilingmeester.nl ingeschakeld om de inboedel van het bedrijf te veilen.

Wel werk, geen personeel

Ooster Dakwerken, gesitueerd in Drachten, hield zich bezig met montage, reparatie en onderhoud van daken. Het bedrijf had werk genoeg, maar het personeel die het werk uit moest voeren was helaas niet te vinden.

Nu het bedrijf failliet is verklaard, gaat de volledige inboedel en voorraad onder de virtuele veilinghamer. De heftruck, het gereedschap, de bouwvoorraden en bedrijfsinventaris wordt geveild. De veiling van deze items biedt een kans voor geïnteresseerde partijen om waardevolle materialen en machines te verwerven die nog steeds in uitstekende verkeren.

De veiling is al geopend en er kan al geboden worden. Kijk voor meer informatie over deze veiling op deze link.

Kijkdag

Voor geïnteresseerde partijen is er op donderdag 28 december een kijkdag die vrij toegankelijk is. Dit is tussen 14.00 en 16.00 uur op Richterlaan 3-18 in Drachten. De objecten (kavels) op de online veiling sluiten op maandag 28 december vanaf 20. 00 uur.

De veiling zal worden gehouden op Onlineveilingmeester.nl. Op het overgrote deel van de veilingitems kan al worden geboden vanaf 10 euro.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws
regionaal nieuws

Geen vervroegde evaluatie inspraak Smallingerland

Geen vervroegde evaluatie inspraak Smallingerland
regionaal nieuws

ELP Smallingerland: 'Drugshandel op Marrekrite-steigers'

ELP Smallingerland: 'Drugshandel op Marrekrite-steigers'
Poll: Zijn de schrikhekken effectief voor een veilige rotonde voor fietsers?

Ja  
25.9%
Nee  
74.1%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!