Account
Logo
Zoeken
13 °C
Concours Hippique Bergum gaat indoor komend weekend

Concours Hippique Bergum gaat indoor komend weekend

di 21 november 2023, 14.53 sportnieuws

BURGUM - Het hart van de paardensport klopt op 25 en 26 november in Burgum. Daar wordt het Concours Hippique Bergum voor het eerrst 'indoor' verreden.

Na decennia van openluchtpracht, aan locaties zoals de Markt in Burgum en jarenlang het grasland aan de Menno van Coehoornweg 9 te Burgum, betreedt het concours voor het eerst een indoor arena.

Dit jaar, verwelkomt de organisatie paardensportliefhebbers in een gloednieuwe omgeving. De vertrouwde nostalgie van het concours blijft behouden. Deze nieuwe fase van het concours wordt mogelijk gemaakt door de steun van sponsors, enthousiaste deelnemers en de gepassioneerde paardensportgemeenschap in de regio Friesland.

Gedurende de meer dan 35 jaar van het bestaan, heeft de Burgumer Concours Hippique enkele van de meest getalenteerde ruiters en amazones mogen verwelkomen, waaronder topruiters zoals Jur Vrieling. Dit jaar brengt een nieuwe generatie, vertegenwoordigd door namen als Chantal Windstra en Sytze van Dellen, maar die lijst is natuurlijk veel langer, de belofte van een spannende finale.

Deze jonge talenten hebben hun sporen verdiend tijdens Indoor Friesland en staan klaar om de arena te betreden en hun stempel te drukken op de geschiedenis van Concours Hippique Bergum.

De indoor arena ligt aan de Menno van Coehoornweg 9 te Burgum. Entree is gratis.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws