12 °C
KV Flamingo's wint van Invicta

ma 13 november 2023, 11.00 sportnieuws

BUITENPOST - KV Flamingo's mocht zaterdag de zaalcompetitie aftrappen tegen Invicta. Beide ploegen speelden ook al tegen elkaar in de veldcompetitie, waar ze beide al een keer van elkaar hadden gewonnen.

De wedstrijd begon gelijk op met veel goals uit afstandsschoten. Toch nam Flamingo’s steeds de leiding en zo ontstond er een gat van vier voor de rust. Ruststand 10-6.

De sfeer in de hal was goed en beide ploegen hadden een mooi samenspel, waardoor het een leuke wedstrijd was om naar te kijken. Flamingo’s maakte het gat al snel groter na de rust, waardoor de wedstrijd gespeeld werd. Met een eindstand van 20-11, nam de thuisploeg een goede revanche na de verloren uitwedstrijd met ook eindstand van 20-11.

De volgende wedstrijd mag Flamingo’s aantreden tegen Quick’21/ V&V.