Account
Logo
Zoeken
7.6 °C
© WâldNet

Fietsster (63) gewond bij aanrijding op fietspad in Opeinde

wo 1 november 2023, 18.29 uur

OPEINDE - Een 63-jarige fietsster uit Opeinde raakte woensdagavond gewond bij een aanrijding met een andere fietsster op het fietspad langs de Kommisjewei in Opeinde. Het slachtoffer werd met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval vond omstreeks 17.45 uur plaats toen één van de twee de andere fietsster wilde inhalen. Mogelijk merkten ze elkaar te laat op waarna ze beiden ten val kwamen. Het was op het moment van de aanrijding donker en het regende.

Een minderjarig meisje uit Drachten liep lichte verwondingen op. Ze is behandeld door het ambulancepersoneel maar ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De andere vrouw werd wel met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Naast de politie en drie ambulances kwam ook de traumahelikopter ter plaatse met het Mobiel Medisch Team. Het team was razendsnel ter plaatse omdat ze toevallig al aan het vliegen waren op het moment van de aanrijding.

De forensische opsporing van de politie gaat een uitgebreid onderzoek doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Het fietspad is enige tijd afgesloten geweest in verband met de afhandeling van het ongeval en dit onderzoek.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws
regionaal nieuws

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe