Account
Logo
Zoeken
16.2 °C
Kalenderfoto van Grytsje uit Ureterp - Foto: Rachel Bosman

Grytsje (en Jakko) met pikante poses in Boerenkalender

zo 1 oktober 2023, 17.12 uur

URETERP - Grytsje uit Ureterp en Jakko uit Opeinde staan in de nieuwste editie van de Boerinnen en Boeren Kalender van 2024. Vrijdag worden de kalenders op feestelijke wijze gepresenteerd aan de pers.

WâldNet geeft een klein voorproefje. Bekijk de Friese (en Groninger) deelnemers in het fotonieuws.

De organisatie van de Kalender laat weten dat het aantal aanmeldingen voor de sexy boeren- en boerinnenkalender elk jaar stijgt. Maar waar agrariërs zich voorheen veelal opgaven ten behoeve van een mooie foto voor later, een podium voor protest of om hun trots op het platteland te laten blijken, voert een andere drijfveer dit jaar de boventoon. Veel van de plattelanders gaven na hun pikante fotoshoot in een interview aan meer de dialoog op te willen gaan zoeken met andersgezinde.


Jakko laat weten: "Veel mensen nemen de mening of framing van een ander als waarheid aan. Ik zou zo graag zien dat ze zelf een mening vormen, nadat ze eens met ons hebben meegelopen op de boerderij".

De 30 agrariërs die dit jaar geselecteerd zijn voor de populaire pin-up kalenders worden op 6 oktober aanstaande feestelijk gepresenteerd aan pers en publiek. Dit keer 'Bij Lampe' in Raalte, waar hun voorstelrondes op de catwalk worden opgevolgd door muziek van DJ Rhandy Bishop en \'Het Foute Uur’ van Qmusic.

FOTONIEUWS


 

Poll: Wie is jouw favoriet?

Grytsje  
57.1%
Jakko  
7.1%
Jan  
11.2%
Marion  
24.5%
98 stemmen - poll is beëindigd

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuwsregionaal nieuws

Bliksem slaat in op woning in Kollum

Bliksem slaat in op woning in Kollumregionaal nieuws

Wolkbreuk treft Buitenpost: overal water

Wolkbreuk treft Buitenpost: overal water