Account
Logo
Zoeken
14.5 °C
Introductietrainingen starten op 4 september
Ingezonden foto

Introductietrainingen starten op 4 september

ma 21 augustus 2023, 14.18 sportnieuws

KOOTSTERTILLE - Altijd al aan survivalruns mee willen doen maar het ontbreekt je aan de nodige techniek en vaardigheden? Of ben jij iemand die altijd lekker in de buitenlucht wilt sporten ondanks regen, sneeuw of zon?

Dan is de survivalrunsport wellicht iets voor jou. Wil je meetrainen om te kijken of survivalsport wat voor je is en hoe wij trainen? Je bent van harte welkom in Kootstertille.

Op maandag 4 september start Stichting Survival Kootstertille weer met een reeks introductietrainingen op maandag en donderdag voor zowel jeugd als volwassenen. In 3 weken worden de meest voorkomende (touw)technieken, vaardigheden en de veiligheidsregels uitgelegd. Ook krijg je te horen wat het lidmaatschap van de club met zich meebrengt.

Voor de jeugd zijn de introductietrainingen op de maandagen om 18:00 uur. Om daarna lid te kunnen worden dient de jeugd 2 van de 3 maandagen aanwezig te zijn geweest. Voor de volwassen zijn de introductietrainingen op de maandagen en donderdagen om 19:00 uur. Om daarna lid te kunnen worden dienen volwassen minimaal 3 keer mee te trainen in deze weken.

Zowel de jeugd en de volwassen moeten met name de eerste week aanwezig zijn ivm uitleg huisregels etc. Je wordt verwacht op het trainingsterrein aan de Oastkern 51 te Kootstertille.

Kijk voor meer info en de voorwaarden over het lidmaatschap van Stichting Survival Kootstertille op:
https://www.survival-kootstertille.nl/stichting-survival-kootstertille/info-lid-worden

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws