Account
Logo
Zoeken
12.1 °C

Twee caravans uitgebrand op camping De Veenhoop

di 8 augustus 2023, 9.37 regionaal

DE VEENHOOP - Twee caravans zijn maandagnacht uitgebrand op het campingterrein van het Veenhoop-festival aan de Sluswei in De Veenhoop.

Brandstichting

De eigenaar van de caravan weet zeker dat het gaat om brandstichting. "Wy binne de lêtste nacht nei hûs gien en dat is mar goed ek" zo vertelt Joey uit Noardburgum. Hij kreeg vannacht allemaal appjes toen duidelijk werd dat zijn caravan was uitgebrand. Hij sliep die nacht gelukkig thuis nadat hij het hele weekend wel had gefeest op het Veenhoop-festival.

Vrienden op tijd gered

Zijn vriend uit Burgum en vriendin uit Oudega beleefden veel spannender momenten omdat zij sliepen in de caravan welke naast de brandende caravan stond. Het vuur is op een zeker moment overgeslagen, zo vertelt Joey als hij bij de restanten van de caravan staat. Hij is vanochtend direct naar de plek des onheils gegaan.

Joey weet nog niet hoe het precies is gegaan maar zij zijn er op tijd uitgehaald of op tijd wakker geworden. Joey had nog niet met ze gesproken omdat ze hun roes uitsliepen elders.

Brandweer

Alle twee caravans gingen in vlammen op. De brandweer werd even na 3.30 uur opgeroepen voor de brand en is ter plaatse gekomen om het vuur te doven.

Tijdens het bluswerk waren er veel festivalgangers op de been om bij het vuur en het bluswerk te kijken.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




Poll: College trekt handen af van Pride boot. Wat vind jij?

S!Nloze actie  
39.9%
Politiek ges!N  
6.9%
Wie heeft hier nu S!N in?  
30.8%
Dit zaakje s!nt  
8.5%
Jammer, toch S!Nvol om te doen  
13.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!