Account
Logo
Zoeken
12.3 °C
© WâldNet

BMW met drie inzittenden botst tegen boom in Frieschepalen

di 11 juli 2023, 20.50 regionaal

FRIESCHEPALEN - Een BMW met drie inzittenden is dinsdagavond tegen een boom gebotst op de Slus in Frieschepalen. Alle drie de personen raakten bij het ongeval gewond.

Het eenzijdige ongeval vond rond 20.20 uur plaats. De bestuurder, een 22-jarige man uit de gemeente Opsterland, verloor door een nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en botste vervolgens tegen een boom.

Meerdere ambulances en de traumahelikopter kwamen ter plaatse. De slachtoffers zijn behandeld en met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De weg werd tijdens de afhandeling van het ongeval volledig afgesloten. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. Er wordt nog onderzocht of de man onder invloed was.

Emergency Call

De melding van het ongeval kwam binnen via het geautomatiseerde eCall-systeem van de auto. Een eCall (Emergency Call) is een veiligheidssysteem dat na een ernstig ongeluk automatisch contact opneemt met de alarmcentrale. Daarbij wordt meteen de exacte locatie van het voertuig doorgegeven. Zo weten hulpdiensten precies waar ze moeten zijn.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws