Account
Logo
Zoeken
17.1 °C
Foto: Nico Feenstra

Grote brand bij Nieuw Allardsoog in Bakkeveen

za 1 juli 2023, 18.59 uur

BAKKEVEEN - Bij horecabedrijf Nieuw Allardsoog aan de Jarig van der Wielen Wei in Bakkeveen brak zaterdagavond een grote brand uit. De eerste brandweerploeg werd om 18.46 uur opgeroepen voor de brand. Daarna werden ook ploegen van onder andere Drachten, Haulerwijk, Norg, Vries en Leek opgeroepen.

De brandweer liet kort na het uitbreken van de brand weten dat er brand zou zijn ontstaan in de keuken en meterkast van het bedrijf. De brand ontwikkelde zich razendsnel en is doorgeslagen naar de eerste verdieping van het restaurantgebouw. Op een gegeven moment kwamen de vlammen uit het dak.

De brandweer zette in op het behoud van de omliggende gebouwen. Op het moment dat de brand uitbrak was er een trouwfeest gaande op deze locatie. Alle mensen zouden tijdig het pand verlaten hebben. De bruilofstgasten zijn opgevangen in een ander gebouw op het terrein.

Omstreeks 21.00 uur liet de brandweer weten dat zij de brand onder controle hadden. Wel zouden zij nog een aantal uren bezig zijn met het nablussen van deze brand.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws
regionaal nieuws

Geen vervroegde evaluatie inspraak Smallingerland

Geen vervroegde evaluatie inspraak Smallingerland
regionaal nieuws

ELP Smallingerland: 'Drugshandel op Marrekrite-steigers'

ELP Smallingerland: 'Drugshandel op Marrekrite-steigers'
Poll: Zijn de schrikhekken effectief voor een veilige rotonde voor fietsers?

Ja  
25.9%
Nee  
74.1%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!