Account
Logo
Zoeken
12.2 °C
© WâldNet

Wâldwei (N31) dicht na ongeval met politieauto

ma 12 juni 2023, 10.38 regionaal

NIJEGA - De Wâldwei (N31) bij Nijega was maandagochtend afgesloten vanwege een verkeersongeval met een PostNL busje en een politievoertuig. Het verkeer vanuit Leeuwarden richting Drachten stond enige tijd stil.

De hulpdiensten, waaronder twee ambulances werden omstreeks 10.10 uur opgeroepen voor het ongeval. Een pakketbezorger kwam door een nog onbekende oorzaak in botsing met een politieauto. Vermoedelijk stond de politieauto een auto met pech te beveiligen.

Verkeer vanuit Leeuwarden richting Drachten werd omgeleid via Heerenveen over de A32 en A7.

Het verkeer dat stilstond op de Wâldwei is op aanwijzing van de politie gekeerd en mocht in tegengestelde richting terugrijden. Vrachtwagens die niet konden keren zijn achteruit teruggereden. Doordat het verkeer binnendoor richting Drachten reed, ontstond er een verkeersdrukte in Nijege en Opeinde vanwege het sluipverkeer.

Door de politie is het ongeval in beeld gebracht. De pakketjes zijn overgeladen naar een andere bestelbus. De N31 zal naar verwachting om 13.00 uur weer open gaan voor het verkeer. De weg zal nog moeten worden gereinigd na de bergingswerkzaamheden, zo laat Rijkswaterstaat weten.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



Poll: College trekt handen af van Pride boot. Wat vind jij?

S!Nloze actie  
39.9%
Politiek ges!N  
6.9%
Wie heeft hier nu S!N in?  
30.8%
Dit zaakje s!nt  
8.5%
Jammer, toch S!Nvol om te doen  
13.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!