Account
Logo
Zoeken
17.4 °C
© WâldNet

Kruispunt Quatrebras gaat vier dagen volledig 'dicht'

di 28 maart 2023, 8.45 regionaal

NOARDBURGUM - Al meer dan een half jaar wordt er gewerkt aan de kruising Quatrebras tussen Noardburgum en Hurdegaryp. Eind maart gaat het kruispunt vier dagen volledig 'op slot' voor het laatste werk.

De klus had - naar schatting - ook in twee maanden geklaard kunnen worden maar de provincie Fryslân koos ervoor dat het verkeer tussen Hurdegaryp en Noardburgum vrijwel altijd ongehinderd door kon blijven rijden. Er wordt daarom al sinds eind oktober gewerkt aan Quatrebras.

Dicht: 30 maart t/m 2 april

BAM Infra is inmiddels bijna klaar met het werk aan de noordzijde van het kruispunt. Om het kruispunt te kunnen asfalteren en nieuwe markering aan te kunnen brengen is het kruispunt van donderdag 30 maart 09.00 uur tot en met zondag 2 april 17.00 uur volledig afgesloten.

De N355 tussen Noardburgum en Hurdegaryp is dan ook afgesloten. Tijdens de afsluiting wordt ook de nieuwe verkeersregelinstallatie getest.

Omleidings

De huidige omleidingsroute via de Centrale As (N356) blijft gelden tot het eind van de werkzaamheden. Bussen rijden tijdens de afsluiting van de kruising een andere route.

Meer info

Wilt u meer weten over de werkzaamheden aan de N355? Op www.fryslan.frl/N355 vindt u alle actuele informatie.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws