Account
Logo
Zoeken
6.1 °C
Voetballer Max de Jong naar vv Kollum

Voetballer Max de Jong naar vv Kollum

ma 6 maart 2023, 10.22 uur

KOLLUM - Max de Jong verruilt Harkemase Boys (3e divisie) voor vv Kollum. En daar is vv Kollum zeer content mee. Al meerdere jaren werd er gehengeld naar de 'diensten' van Max. Vooral ook omdat Max al regelmatig actief was als jeugdtrainer bij de oranjehemden, zijn zusjes ook bij vv Kollum voetballen en een paar van zijn vrienden ook.

In de loop van het huidige seizoen heeft Max zich aangemeld bij vv Kollum en vanaf dat moment traint hij volop mee en is hij ook actief als speler tijdens oefenwedstrijden. Het is duidelijk dat dit een enorme kwaliteitsimpuls voor vv Kollum is.

Hoofdtrainer Ron de Boer is dan ook zeer in zijn nopjes met de komst van Max. Hij heeft met zijn enorme drive, zijn (handelings)snelheid, spelinzicht en zijn mentaliteit al ruimschoots laten zien van meerwaarde te zijn voor ons. Bovendien is hij op meerdere posities inzetbaar.

Max laat weten al langer te hebben getwijfeld tussen het voetballen in de 3e divisie met alles wat daarbij komt kijken en het voetballen met vrienden een paar trapjes lager. Uiteindelijk heeft dat laatste toch de voorkeur gekregen. Maar het heeft ook te maken met de combinatie van het voetballen met zijn werk. Vanuit verschillende hoeken en gaten heeft Max telefoontjes gekregen, maar de keus voor vv Kollum is een zeer bewuste.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuwsregionaal nieuws

Tweede editie Oldtimerdag in De Westereen

Tweede editie Oldtimerdag in De Westereen

kwijt / misdaad in je straat

Tijgertje vermist in Drachten

Tijgertje vermist in Drachten

regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij