Account
Logo
Zoeken
6.2 °C
DRS-installatietechniek is (service)monteurs nodig!
Foto: DRS

DRS-installatietechniek is (service)monteurs nodig!

do 16 februari 2023, 13.40 uur

NOARDBURGUM - Het is bekend dat de installatiebedrijven het enorm druk hebben. Bij DRS-installatietechniek uit Noardburgum is dat niet anders. Door de grote vraag naar de installatie van (hybride) warmtepompen en zonnepanelen weten de (service)monteurs van DRS hun dagen wel te vullen.

"We hebben dan ook dringend behoefte aan nieuwe monteurs W en E én servicemonteurs", aldus Romke Hoeksma. "Er is voldoende werk om onze klanten die willen verduurzamen te helpen."

DRS-installatietechniek is een allround installatiebedrijf. "Ons team bestaat uit ruim 60 medewerkers die elke dag hun best doen voor onze klanten. Wij onderscheiden ons door flexibiliteit en betrouwbaarheid." De monteurs die nodig zijn fungeren als eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgevers van DRS.

Volgens Hoeksma is ruime en aantoonbare ervaring wel nodig. "Bovendien is het belangrijk dat je past binnen ons bedrijf." Voor alle drie de functies biedt DRS de zekerheid van een dienstverband in een prettige en informele werksfeer. "Wij ondersteunen ontwikkeling van de monteurs door het aanbieden van opleidingen, cursussen en trainingen."

Op drsinstallatie.nl/vacatures staat meer informatie over de vacatures voor monteurs W en E én servicemonteurs.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuwsregionaal nieuws

Tweede editie Oldtimerdag in De Westereen

Tweede editie Oldtimerdag in De Westereen

kwijt / misdaad in je straat

Tijgertje vermist in Drachten

Tijgertje vermist in Drachten