Account
Logo
Zoeken
22.3 °C
Van den Brug wint VW Bedrijfswagens ‘Dealer van het Jaar 2023’ award
Bote Galema, Berend Leegsma, Arjan van Nieuwenhoven en Tjeerd Adema (voorste rij, v.l.n.r.) kregen namens Van den Brug de prestigieuze Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar 2023- award uitgereikt. Op de achtergrond Reinier Regter, Sander Tolsma en

Van den Brug wint VW Bedrijfswagens ‘Dealer van het Jaar 2023’ award

do 9 februari 2023, 11.58 ondernemend nieuws

DRACHTEN - Tijdens een speciale bijeenkomst in MOVE Amsterdam heeft Robert Jan van de Berg, directeur van Volkswagen Bedrijfswagens, de 'Dealer van het Jaar 2023’ award uitgereikt. Voor deze prijs worden dealers beoordeeld op het gebied van service, klanttevredenheid en andere punten.

Van den Brug, met vestigingen in o.a. Drachten en Buitenpost, kwam daarbij als beste uit de bus en mag daarom een jaar lang de prestigieuze titel Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar voeren.

Dubbelfeest: 100 jaar Van den Brug en VW Bedrijfswagens Dealer van het Jaar 2023

Tjeerd Adema, Algemeen Directeur bij Van den Brug, is enorm blij met de prestigieuze titel: "Wij zijn trots dat Van den Brug de Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar is geworden. En dat in 2023, het jaar waarin we ook ons 100-jarig bestaan vieren en meer dan ooit willen laten zien waar we als bedrijf voor staan; Beter. Beter voor iedereen en met mekaar. Want dankzij onze mensen hebben we deze prijs gewonnen. Van onderhoud tot aanschaf en alles daartussen en eromheen: samen werken onze mensen als één team. We denken met de klant mee en zijn altijd op zoek naar de beste maatwerkoplossingen. Dit predicaat is een prachtige waardering voor de geleverde inzet en maakt 2023 nog beter."

De beste op het gebied van service, klanttevredenheid en andere punten

Alle Volkswagen Bedrijfswagens-dealers zetten zich dag in dag uit in om het werk van hun klanten door te laten gaan. De beste bedrijfswagens en service van het hoogste niveau staan daarbij centraal.

Met de jaarlijkse Dealer van het Jaar-award stimuleert importeur Pon’s Automobielhandel elke dealer om de lat ieder jaar opnieuw weer hoger te leggen op het gebied van service en klanttevredenheid. Op deze en andere punten - zoals marktbewerking voor sales en service en de professionaliteit van marketing- en PR-activiteiten - kunnen alle dealers elke maand punten scoren. Hierbij behaalde Van den Brug dit jaar het hoogste resultaat.

Robert Jan van de Berg, directeur van Volkswagen Bedrijfswagens, vertelt daarbij aanvullend over de winnaar van de Dealer van het Jaar-award: "Van den Brug heeft in een jaar waarin alles weer op gang kwam laten zien dat het zijn klanten perfect bedient. Het bedrijf staat niet alleen voor producten en service van topklasse, maar fungeert ook als sparringpartner voor zijn klanten. Zeker in een tijd waarin elektrificatie een steeds grotere rol speelt, is dat van groot belang."

Meer over VW Bedrijfswagens-dealer Van den Brug

Al sinds de introductie van de T1 is Van den Brug dé Friese dealer van Volkswagens Bedrijfswagens voor aankoop, onderhoud en service. Met vestigingen in Drachten, Buitenpost, Heerenveen, Sneek en Franeker en bijna 250 werknemers is dit derde generatie familiebedrijf anno 2023 een van de grootste spelers op het gebied van mobiliteit in het Noorden. Het winnen van de Dealer van het Jaar-award is een erkenning voor vakmanschap en geleverde inzet.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws