Account
Logo
Zoeken
6.9 °C
Foto: SAR Nederland

Grote zoekactie in Drachten voor vermiste Drachtster (48)

ma 30 januari 2023, 22.25 uur

DRACHTEN - Er wordt op dit moment volop gezocht naar een 48-jarige vermiste man uit Drachten. Hij wordt sinds woensdag vermist. De man is in een verwarde toestand vertrokken en heeft dringend zijn medicatie nodig. Ook heeft hij geen telefoon bij zich.

De man is vrijdag nog gezien bij ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. Afgelopen zaterdag zijn de bankpas en ov-chipkaart gevonden op de rotonde bij de Eems.

Signalement

De man is 1.85m lang, heeft lichtbruin haar en heeft blauwe ogen. Ten tijde van de vermissing droeg hij een blauwe Lacoste pet, lichtblauw vest, groene legerjas, zwarte sjaal, handschoenen, zwarte regenbroek en zwarte Nike schoenen met een wit randje rond het logo.

SAR Nederland

SAR Nederland heeft maandag de hele avond gezocht in Drachten. Er werden o.a. quads, lindelopers en een aantal hondengeleiders ingezet. Ook wordt er hulp gevraagd aan het publiek. "We vragen de hulp van het publiek om hun camerabeelden te checken rond het ziekenhuis en het gebied rond de Eems in Drachten", zo schrijft SAR Nederland op Facebook.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws
regionaal nieuws

Motorrijder gewond bij botsing met auto

Motorrijder gewond bij botsing met autoregionaal nieuws

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe


kwijt / misdaad in je straat

Overleden kat/poes gevonden

Overleden kat/poes gevonden