Account
Logo
Zoeken
3.8 °C
© WâldNet

Doorrijder na ongeval op Weibuorren in Ureterp

wo 14 december 2022, 23.37 uur

URETERP - Een automobilist is woensdagavond doorgereden na een aanrijding met een man op de Weibuorren in Ureterp. Het slachtoffer werd woensdag omstreeks 22.55 uur aangereden ter hoogte van cafetaria It Alde Ste.

Twee ambulances kwamen ter plaatse voor het slachtoffer. Per helikopter kwam ook het Mobiel Medisch Team ter plaatse. De heli landde tussen de Mounleane en Dokter Prakkenleane. Uiteindelijk is het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Meerdere politiewagens werden opgeroepen om op zoek te gaan naar de doorrijder. De bestuurder kwam vanaf Bakkeveen en is na de aanrijding doorgereden richting Drachten. Het voertuig zou bovendien een kentekenplaat missen na de aanrijding.

Niet veel later werd door de politie het voertuig aangetroffen. Daarnaast vonden zij ook de bestuurder van het voertuig. Deze is door de politie aangehouden. De VOA (Verkeers Ongeval Analyse) is ter plaatse gekomen om te zoeken naar sporen. Daarnaast gingen agenten op zoek naar camera's rondom de plek van het ongeval voor de bewijslast.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuwsregionaal nieuws

Woning vol rook door pelletkachel

Woning vol rook door pelletkachel

regionaal nieuws

Open Sluis trekt honderden bezoekers

Open Sluis trekt honderden bezoekersregionaal nieuws

Skûtsje De Broekophâlder gedoopt in Eastermar

Skûtsje De Broekophâlder gedoopt in Eastermar

regionaal nieuws

Dorpen Oldtimer Evenement in Drachten

Dorpen Oldtimer Evenement in Drachten