Account
Logo
Zoeken
15 °C
Foto: Harry van der Linde

Feestdagen festijn bij de Houtskuorre in Drachten

do 24 november 2022, 17.51 uur

DRACHTEN - Op donderdag en vrijdag organiseert Stichting De Bijzondere Onderneming (SDBO) een 'voor de feestdagen festijn' in de Houtskuorre op de Hemmen 11 in Drachten. Sinds 2016 wordt het festijn jaarlijks georganiseerd.

Theo Schroor van de Houtskuorre laat weten: "Wij willen samen laten zien wat voor mooie producten onze zorgvragers maken en waar wij voor staan als organisatie. We laten graag zien welke zorg SDBO biedt. Daarnaast vinden wij het belangrijk om in verbinding te staan met onze omgeving en de achterban van iedereen die bij ons werkzaam is."

Op deze twee feestelijke dagen staan naast de eigen locaties; Litswente, Houtskuorre, ’t Woutersbergje en De Eeterij-Centrum De Ham, er ook een aantal andere zorginstellingen die samen laten zien waar ze voor staan.

Door het maken en verkopen van de zelfgemaakte producten zorgen zij voor een gevoel van trots, van \'sels-dien’ want meedoen in deze samenleving niet voor iedereen vanzelfsprekend. SDBO wil door het organiseren van dit festijn iedereen bij elkaar brengen en zorgen voor verbinding.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuwsregionaal nieuws

Bliksem slaat in op woning in Kollum

Bliksem slaat in op woning in Kollumregionaal nieuws

Wolkbreuk treft Buitenpost: overal water

Wolkbreuk treft Buitenpost: overal water