Account
Logo
Zoeken
7.8 °C
Nachtelijke werkzaamheden aan de A7 tussen Frieschepalen en Leek
Foto: archief

Nachtelijke werkzaamheden aan de A7 tussen Frieschepalen en Leek

ma 17 oktober 2022, 16.22 uur

FRIESCHEPALEN - Rijkswaterstaat gaat werkzaamheden uitvoeren aan de A7 tussen Frieschepalen en Leek. Om de levensduur van het asfalt te verlengen wordt een zogenaamde 'seal’ laag aangebracht. Voorafgaand aan deze behandeling wordt het wegdek gereinigd met een speciale machine die wordt begeleid door een rijdende afzetting.

Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren moet de A7 in de avond- en nacht worden afgesloten tussen afrit 31 Frieschepalen en afrit 34 Leek. De werkzaamheden worden verricht in de nachten van dinsdag 18 oktober en woensdag 19 oktober.

Omdat het hierbij gaat om weersgevoelige werkzaamheden worden naast de twee benodigde uitvoeringsnachten ook vier reserve nachten ingepland. De reserve nachten staan ingepland op donderdag 20 oktober, dinsdag 25 oktober, woensdag 26 oktober en donderdag 27 oktober.

Omleidingen

Weggebruikers moeten bij de nachtelijke afsluitingen rekening houden met een langere reistijd. De omleidingsroutes worden met gele borden aangegeven. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld en worden dan uitgevoerd op bovengenoemde reservedata.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws


regionaal nieuws

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe