Account
Logo
Zoeken
7.2 °C

Open Huis van De Lawei, iedereen is welkom

ma 19 september 2022, 16.10 uur

DRACHTEN - Op zaterdag 24 september van 13.00 tot 17.00 uur is het Open Huis van De Lawei. De deuren van De Lawei staan dan wagenwijd open. Altijd al nieuwsgierig geweest naar het programma en/of het gebouw van De Lawei? Kom dan langs. Het programma is gratis en je hoeft je nergens voor aan te melden, wandel gewoon binnen.

Het programma

Tijdens het Open Huis kan je proeven van de cursussen die er komend seizoen te volgen zijn in De Lawei. Docenten geven een voorproefje van hun cursus en wie weet heb jij jouw nieuwe hobby gevonden. De cursussen waarvan je kan proeven zijn onder andere een workshop Tai Chi, mediteren, drummen en cello of contrabas. Daarnaast treden er enkele lokale orkesten van SmelneKlank op.

Als je in De Lawei komt, kom je natuurlijk niet zo snel achter de schermen. Benieuwd hoe het er nou uitziet achter het doek? Wandel dan mee met de rondleiding door De Lawei. Van 13.00 tot 17.00 uur vertrekken er meerdere rondleidingen per uur. Tijdens jouw bezoek aan De Lawei kan je genieten van lekkers uit de keuken.

Op 24 september wordt de nieuwe expositie geopend. Ga je naar het Open Huis? Dan mag je als eerste komen kijken bij de expositie Verstilde Beweging van de Groninger kunstkring De Ploeg. Vijftien kunstenaars tonen er zo’n 50 werken die heel divers van techniek en onderwerp zijn. Ieder voor zich geven zij een persoonlijke invulling aan het thema. Welke voorstelling past bij jou?

Het theateraanbod van De Lawei is groot. Ga je voor avontuurlijk, beeldend, multidisciplinair of vernieuwend theater? Onze adviseurs staan voor je klaar tijdens het Open Huis om je te helpen met het uitkiezen van een voorstelling die bij je past.

Voor meer informatie: www.lawei.nl/openhuis

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws


regionaal nieuws

Automobilist eindigt in de sloot in Appelscha

Automobilist eindigt in de sloot in Appelscha


regionaal nieuws

Dronken Burgumer van de weg gehaald door politie

Dronken Burgumer van de weg gehaald door politieregionaal nieuws

Automobilisten gestrand na 'foute' tankbeurt

Automobilisten gestrand na 'foute' tankbeurt