Account
Logo
Zoeken
9.5 °C
Huis van de maand: Taanwyk 16 te Harkema
© WâldNet

Huis van de maand: Taanwyk 16 te Harkema

do 1 september 2022, 13.16 uur

HARKEMA - Op naar Harkema! Daar staat deze keurige en heerlijk ruime vrijstaande woning met aangebouwde praktijk/hobbyruimte en een fijne tuin. De woning is gelegen op een mooie en ruim opgezette locatie in een kindvriendelijke woonwijk.

De goed onderhouden woning is geïsoleerd, voorzien van isolatieglas en wordt verwarmd door een Intergas HRE ketel van 2019. Het geheel is gelegen op een fraai hoekperceel van ca. 435m2 met een privacy volle achtertuin.

Indeling;

Begane grond: zijentree, hal, toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer met laminaatvloer (2019), woonkeuken met openslaande tuindeuren naar het terras, plavuizenvloer en een inbouwkeuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur (gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en een dubbele spoelbak), bijkeuken met plavuizenvloer, aansluiting wasmachine, tuindeur, c.v. opstelling en doorgang naar de aangebouwde praktijk/hobbyruimte, deze L-vormige praktijk/hobbyruimte heeft aan de voorzijde een glazen pui met eigen entree maar ook een tuindeur in de zijgevel.

Eerste etage:

overloop, vaste kast met mooie bergruimte maar ook geschikt als toiletruimte, twee slaapkamers aan de voorzijde, een grote slaapkamer aan de achterzijde met royale kast- en bergruimte, badkamer (2017) met ligbad, inloopdouche en een meubel met vaste wastafel.

Tweede etage:

vlizotrap naar zolderberging.

De lange oprit naast de woning biedt voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein, de oprit kan aan de voorzijde afgesloten worden met een sierhekwerk. De achtertuin is ingericht met gazon, zonneterrassen en een houten tuinberging. Deze achtertuin biedt door de vrije hoekligging veel privacy en beschikt over een achterom.

Het geheel is gunstig gelegen ten opzicht van de vele voorzieningen die Harkema te bieden heeft op het gebied van basisscholen, winkels en sportaccommodaties. Tevens een zeer goede ontsluiting in de richtingen van Leeuwarden, Drachten en de A7 (Groningen-Heerenveen).

Een spoedige aanvaarding behoort bovendien tot de mogelijkheden.

Bent u toe aan de volgende stap in de woningmarkt? Maak dan snel een afspraak om deze woning aan de Taanwyk 16 te Harkema eens van binnen te bekijken! Klik hier voor meer informatie over de woning.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws





regionaal nieuws

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie





regionaal nieuws

Motorrijder gewond bij botsing met auto

Motorrijder gewond bij botsing met auto