Logo
Zoeken
Zoeken
6 °C
Foto: 112Drachten

Meerdere mensen gebeten door hond bij vechtpartij

zo 17 juli 2022 09.21 uur

DRACHTEN - Meerdere mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een vechtpartij in de Leeuwerikstraat in Drachten. Een hond viel daarbij meerdere mensen aan en zij raakten daarbij gewond.

De vechtpartij ontstond op het moment toen twee personen elkaar passeerden op een voetpad. Per ongeluk raakten ze elkaar waarna er een woordenwisseling ontstond welke ontaardde in een vechtpartij. Twee personen deelden daarop flinke klappen uit terwijl de hond mensen begon te bijten.

Het duo met de hond was al gevlucht voordat de politie ter plaatse kwam. De agenten kwamen met meerdere eenheden ter plaatse en zijn daarop gelijk op zoek gegaan naar de verdachten. Een zoekslag in de omgeving leverde aanvankelijk niets meer op.

Na diverse getuigenverklaringen wist de politie uiteindelijk om welke personen het ging en één daarvan werd korte tijd later aangehouden in een woning aan de Wildzang. De andere persoon was daar niet aanwezig.

De aangehouden verdachte is een 25-jarige man uit Leeuwarden. De man is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor verhoor. De slachtoffers die zijn mishandeld, hebben aangifte gedaan.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....