Account
Logo
Zoeken
13.3 °C
© WâldNet

Twee Friezen kanshebber 'Mooiste truck van Nederland'

vr 15 juli 2022, 12.45 uur

DRACHTEN - Twee Friese chauffeurs maken kans op de eretitel 'Mooiste Truck van Nederland'. Jelmer Remerie uit Gorredijk (in dienst bij Wubben Noord) doet mee in de categorie 'bulk en tanktransport' en de Scania van Gerard Riemersma uit Surhuisterveen in de categorie 'gesloten vervoer'.

Prominent plek

Er zijn in totaal 24 finalisten voor de verkiezing welke zijn gekozen door de lezers van het organiserende tijdschrift Truckstar. De vrachtwagens zijn verdeeld over acht categorieën, zoals gekoeld vervoer, speciale voertuigen en zeecontainertransport. In elke categorie kozen de lezers drie trucks. De 24 genomineerde vrachtwagens krijgen een prominente plek op het festivalterrein.

2300

Een vakjury bepaalt tijdens het festivalweekend (eind juli) welke truck de mooiste wordt. Tijdens het festival staat het TT Circuit van Assen vol met ruim 2.300 vrachtwagens. Daarmee is het Truckstar Festival naar eigen zeggen het grootste transportevenement in Europa.

Livestream

Kun je niet fysiek aanwezig zijn dan is de uitreiking te volgen via een livestream op de Facebookpagina van Truckstar (van 10.00 tot 10.45 uur de prijsuitreiking per categorie en van 11.45 tot 12.45 uur de ereronde en de bekendmaking van de grote winnaar).

Klik hier voor alle inzendingen en foto's

FOTONIEUWS


 

Poll: En als we kiezen uit de Friese inzendingen. Welke kies jij?

Truck van Jelmer Remerie  
25%
Truck van Gerard Riemersma  
75%
24 stemmen - poll is beëindigd

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws
regionaal nieuws

Fietser aangereden op rotonde in Drachten

Fietser aangereden op rotonde in Drachten