Account
Logo
Zoeken
6.8 °C
Ziekenhuis Nij Smellinghe is 'Beste Werkgever 2022'

Ziekenhuis Nij Smellinghe is 'Beste Werkgever 2022'

vr 8 juli 2022, 10.23 uur

DRACHTEN - Ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten is uitgeroepen tot World-class Workplace (keurmerk Beste Werkgever) en scoort ruim boven het landelijk gemiddelde. Het keurmerk wordt toegekend aan organisaties die door hun eigen medewerkers bovengemiddeld hoog worden gewaardeerd op onder andere goed werkgeverschap, betrokkenheid en bevlogenheid.

Van de twintig deelnemende ziekenhuizen in Nederland binnen de branche ziekenhuizen scoort Nij Smellinghe de nummer één plaats. "Wij zijn enorm blij en trots met deze hoge waardering van onze eigen medewerkers." zo laat het ziekenhuis weten.

Keurmerk voor goed werkgeverschap

Onze medewerkers maken het verschil. Nij Smellinghe vindt een fijne werkplek en duurzame zorg belangrijk, daarom investeren wij in het medewerkersonderzoek. De stem en feedback van medewerkers is belangrijk, zodat we het samen iedere dag beter kunnen doen. Voor medewerkers en voor patiënten. Het medewerkersonderzoek draait om groei. Het keurmerk helpt ons hierbij en wordt uitgereikt aan organisaties die boven de gemiddelde benchmark scoren. Al meer dan 20 jaar wordt dit keurmerk uitgegeven door Effectory op basis van onderzoek onder medewerkers.

Trots

Medewerkers zijn trots op de samenwerking met collega’s, het aanwezige vakmanschap, de patiëntgerichtheid en de werksfeer. In het 'Beste Werkgevers’ onderzoek beoordeelden onze medewerkers Nij Smellinghe op goed werkgeverschap. Zij gaven Nij Smellinghe onder andere een 7.9 op bevlogenheid en een 8.0 op betrokkenheid, maar liefst 0.6 punt hoger dan het landelijke gemiddelde. Opvallend is ook de mate waarin medewerkers Nij Smellinghe als werkgever aanraden.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
80%
Heel misschien wordt het nog wat....  
0%
Ik hoop dat het doorgaat!  
20%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!


regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie





regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'