28.8 °C

Eerste paal voor productiehal voor Montapanel (9000 m2)

vr 10 juni 2022 13.25 uur

DRACHTEN - Een kleine honderd mensen waren donderdag aanwezig bij de feestelijke start van de bouw van een productiehal van 9000 m2 voor Montapanel Werkbladen uit Tolbert. De productiehal wordt gebouwd aan de Tussendiepen in Drachten. Tijdens deze officiële gebeurtenis werd de eerste paal de grond in geslagen.

"Met de productiehal van maar liefst 9000 m2 en een compleet nieuwe productielijn gaan we onze capaciteit een enorme boost geven en zijn we klaar voor de toekomst." zo laat algemeen directeur Tim de Graaf. "Naast de nieuwe productiehal en kantoren krijgen we een uitgebreide showroom en platenhal waar onze klanten veel van onze mooie materialen en materiaaltoepassingen kunnen komen bekijken."

Montapanel Werkbladen is specialist in het produceren en leveren van werkbladen voor keukens, gemaakt van bijvoorbeeld keramiek, graniet en composiet. Met een speciale techniek voor het maken van de bladhoekverbindingen worden werkbladen geleverd die eenvoudig te monteren zijn. Ze zien er bovendien superstrak uit.

FOTONIEUWS
        

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws