Account
Logo
Zoeken
4.8 °C
Huis van de maand: Schwartzenberghlaan 52 te Drachten

Huis van de maand: Schwartzenberghlaan 52 te Drachten

di 1 maart 2022, 18.32 uur

DRACHTEN - Géén energielasten en toch comfortabel wonen in Drachten? Deze keurig afgewerkte, jonge woning (2016) op een fraai gelegen locatie heeft dit allemaal! Deze uitstekend onderhouden woning is helemaal voorzien naar de maatstaven van nu en is gelegen op korte afstand van het centrum van Drachten. Deze comfortabele, zo te betrekken woning is gelegen op een perceel van ca. 180 m2 eigen
grond.

Met de huidige ontwikkelingen in de wereld hoeft u zich bij deze woning geen zorgen te maken over de stijgende gasprijzen. Deze woning is namelijk volledig elektrisch. Als klap op de vuurpijl is de woning, door alle zonnepanelen en energiebesparende maatregelen, ook nog nul op de meter.

Op dit moment heeft de woning dus geen energielasten. Het geheel heeft dan ook een ruim A-energielabel, met nul op de meter en een energie-index van -0,33 komt de woning uit op een A++++ energielabel! Een beter geïsoleerd huis zult u bijna niet kunnen vinden! Dit keurige geheel is voorzien van o.a. triple(3 voudige) HR(++) beglazing, een bodem-water-warmtepomp met verwarming-, koelingsmogelijkheid, douchewarmte terugwininstallatie, en 19 hoog rendement zonnepanelen. Ook is er uitstekende dak-, muur-, en vloerisolatie aanwezig.

Nieuwbouwcertificaat Woningborg:
De bouwonderneming garandeert de kwaliteit van de woning. Als zich een gebrek voordoet, herstelt de bouwonderneming dit gebrek als dit onder de garanties valt. De meeste onderdelen van de woning hebben een garantietermijn tot 6 jaar en 3 maanden na de oplevering, maar bij ernstige technische gebreken is de garantietermijn zelfs 10 jaar en 3 maanden. Voor een aantal onderdelen geldt een beperkte garantietermijn. Woningborg waarborgt deze garantieverplichtingen van de bouwonderneming.

Begane grond:

Hal/entree; toiletruimte met toilet en wastafel; ruime, lichte L-vormige doorzonwoonkamer van ca. 36 m2; luxe open woonkeuken met inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser, afzuigkap, inductiekookplaat, koelkast en vriezer), doorloop naar achtertuin én dubbele openslaande tuindeuren naar de zonnige achtertuin; onder de trap is een bergingsruimte gerealiseerd met witgoedaansluitingen.

Eerste etage:

Overloop; 3 slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer ca. 12 m2; badkamer met douche, toilet en wastafel.

Tweede etage: vlizozolder, te bereiken via een vlizotrap.
De keurige achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft een achterom. Aan de achterzijde van het perceel staat een statige, houten berging, die voldoende ruimte biedt voor bergingsruimte. Aan de achterzijde van het perceel loopt een mandelig (gezamenlijk) pad, die te gebruiken is door de
bewoner en de buren daarvan.

Drachten is een geliefde woonplaats met een grote verscheidenheid aan voorzieningen op het gebied van sport, basisscholen, voortgezet onderwijs instellingen en een uitgebreid winkelaanbod. Bovendien nabij uitvalswegen in de richting van Groningen (A7), Leeuwarden (Wâldwei N31) en Heerenveen (A7).

De buurt is kindvriendelijk en betreft de noordoostbuurt van Drachten. Dit betekent dicht bij het centrum en vele voorzieningen op korte (loop)afstand. Zo zijn allerlei soorten scholen en winkels op korte afstand gelegen, evenals vele horecagelegenheden.

Is uw interesse gewekt en wilt u dit prachtig gelegen geheel eens van binnen bekijken? U bent van harte welkom om dit geheel van binnen te bekijken! Klik hier voor meer informatie over deze woning.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

regionaal nieuws

Stroomstoring treft deel van Dokkum

Stroomstoring treft deel van Dokkum


regionaal nieuws

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM