Account
Logo
Zoeken
13.4 °C
Drachtster bedrijf gaat samenwerken met Coca-Cola

Drachtster bedrijf gaat samenwerken met Coca-Cola

vr 11 februari 2022, 13.23 regionaal

DRACHTEN - Het softwarebedrijf Elfsquad gaat samenwerken met Coca-Cola. "Na een intensieve testperiode is er na 8 weken groen licht." zo laat het bedrijf weten. Elfsquad is een snelgroeiende softwareontwikkelaar uit Drachten en gaat nu de grote stap op de Amerikaanse en internationale markt maken.

Coca-Cola was op zoek naar een softwarepartner voor de koelers die ze aan bedrijven verkopen. Er moest software komen waarmee elke gebruiker de ideale koeler voor zijn situatie, continent en regio kon vinden. Met behulp van guided selling worden gebruikers stap voor stap door het proces geleid richting een foutloze configuratie.

Na 8 weken testen en uitproberen bleek Elfsquad de ideale partner. Naast de implementatie wordt er nu ook onderzocht of andere bedrijfsonderdelen van Coca-Cola hun voordeel kunnen doen met de CPQ-oplossing van Elfsquad. Hiermee laten de Friezen de internationale gevestigde orde achter zich.

Voor Drachsters is het een volgende grote stap binnen de internationale markt. De afgelopen 3 jaar zijn ze jaarlijks met 150% gegroeid, en in 2021 is het team wederom verdubbeld. In het klantenbestand van Elfsquad bevinden zich al verschillende internationale bedrijven, en ze bereiden zich nu voor op grootschalige Europese expansie.

Oprichter Jan Brolsma is natuurlijk erg trots. Niet alleen op zijn product, maar ook op het team: "Toen we in 2015 begonnen, had ik nooit durven dromen dat we zo hard zouden groeien. De mensen die bij ons werken, hebben ook echt dezelfde visie en werken keihard met en voor elkaar. En dat we nu weer zo’n megastap zetten met een klant als Coca-Cola, laat me zien dat we goed bezig zijn."

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws