Account
Logo
Zoeken
14 °C
Oarsprong (voorheen PCBO) verhuist naar Burgum

Oarsprong (voorheen PCBO) verhuist naar Burgum

di 16 februari 2021, 13.57 uur

EASTERMAR - Het stafbureau van Oarsprong, de stichting voor christelijk primair onderwijs in de gemeente Tytsjerksteradiel, gaat in de loop van dit jaar verhuizen naar Burgum. Het pand in Eastermar wordt verruild voor een nieuwer en ruimer gebouw naast CBS De Arke.

Bestuursvoorzitter Aldert Hoksbergen is opgetogen over de aankomende verhuizing: "Oarsprong blijft op deze manier midden in het voedingsgebied van de scholen. Het nieuwe gebouw geeft handen en voeten aan onze visie, dat het stafbureau een ontmoetingscentrum voor de teams en de directeuren moet worden. Bovendien is het pand heel ruim; dat biedt kansen voor allerlei samenwerkingsactiviteiten".

Het pand in Burgum is aangekocht door de vereniging die aan Oarsprong is verbonden. Volgens het bestuur wordt hiermee onderstreept dat er een goede en duurzame verbinding is tussen de stichting en de vereniging. Het huidige pand gaat binnenkort in de verkoop.

Naar verwachting is het nieuwe stafbureau na enkele aanpassingen in juni klaar voor gebruik. Als de coronamaatregelen het te zijner tijd toelaten, wordt er een open huis georganiseerd.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Dodenherdenking in Drogeham

Dodenherdenking in Drogeham

regionaal nieuws

Dodenherdenking bij kruiskerk in Burgum

Dodenherdenking bij kruiskerk in Burgum

regionaal nieuws

Dodenherdenking in Drachten

Dodenherdenking in Drachten








Poll: Worden eilanders anders behandeld door de lokale politie?

Ja  
54.5%
Nee  
19.9%
Geen idee  
25.6%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!