Account
Logo
Zoeken
3.9 °C
© WâldNet |  Er is kort na de overval een verdachte aangehouden door de politie.

Man probeert Aldi te overvallen en vlucht weg

do 1 februari 2018, 17.24 uur

DRACHTEN - De politie heeft donderdag rond 16.25 uur een zoekactie op touw gezet na een poging tot diefstal in de Aldi aan de Leidijk in Drachten. De man had gedreigd met een steekwapen, maar sloeg zover bekend, zonder buit op de vlucht. De politie is direct begonnen met een zoekactie. De dief heeft met een mes lopen te zwaaien in de winkel.

Na een korte zoekactie wist de politie de mogelijke verdachte in een woonwijk aan te houden. De man is door nog onbekende oorzaak gewond geraakt aan zijn hand. Hij is na zijn aanhouding naar het ziekenhuis gebracht en hij is daar behandeld aan zijn verwondingen. De politie bleef daarna nog met hond zoeken in de wijk.

De politie laat deze site weten dat de overvaller tijdens de vlucht een rugtas bij zich droeg en een groene sjaal met witte accenten. Ook het steekwapen nam hij mee. Op het moment van de aanhouding had de verdachte alledrie attributen niet bij zich en daarom is er in de woonwijk druk gezocht. De attributen liggen mogelijk aan de Petten, de Hage of de Bank. De politie roept mensen op om niet aan de spullen te komen als ze deze aantreffen. Het advies is om gelijk de politie te bellen zodat agenten vervolgens z.s.m sporen veilig kunnen stellen voor het onderzoek.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuwsregionaal nieuws

Open Sluis trekt honderden bezoekers

Open Sluis trekt honderden bezoekers


regionaal nieuws

Skûtsje De Broekophâlder gedoopt in Eastermar

Skûtsje De Broekophâlder gedoopt in Eastermar

regionaal nieuws

Dorpen Oldtimer Evenement in Drachten

Dorpen Oldtimer Evenement in Drachtenregionaal nieuws

Tweede editie Oldtimerdag in De Westereen

Tweede editie Oldtimerdag in De Westereen