Account
Logo
Zoeken
16.3 °C
Foto: Tino Broekstra

De eerste dag van Oerrock 2014 zit er weer op

vr 30 mei 2014, 3.28 regionaal

URETERP - De donderdag is de dag voor de hoofdacts. Dit jaar waren Racoon, Douwe Bob en Miss Montreal de grote publiekstrekkers.

Meteen na het opengaan van de poorten, om 16 uur, was het al gezellig druk. Bij het optreden van Racoon en Miss Montreal waren zowel de tent als het buiten terrein helemaal vol. Mensen die geen zicht op het podium hadden konden op een aantal schermen in de tent de optredens volgen.

Diss Nie Okay mocht als winnaar van de Play-offs twee maal een optreden verzorgen op het buitenpodium. Ook deze band wist de sfeer er goed in te brengen. Tijdens hun tweede optreden op de avond, zetten ze als spektakelstuk zelfs een ware vuurspuwer op het podium.

Douwe Bob had de eer om tijdens zijn optreden een huwelijksaanzoek aan te kondigen. Miss Montreal merkte tijdens haar optreden op dat er een vrijgezellenfeest was en droeg een lied op aan de aanstaande bruidegom.

Mattanja Joy Bradley wist op het derde podium een geheel eigen publiek te vermaken. Ook deze tent was vol tijdens het optreden
Kort samen gevat kan gesteld worden dat de eerste Oerrockdag van 2014 zeer succesvol is geweest.

Vrijdag is traditiegetrouw de gratis avond met De vrienden van Oerrock, wel geldt "vol is vol". Ditmaal met Di-rect als grote naam. Zaterdagavond is het "Tribute to" avond. Deze avond is uitverkocht.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws