Account
Logo
Zoeken
14.5 °C

Wederom taptoe in Drogeham

ma 26 mei 2014, 19.06 uur

DROGEHAM - Op sportpark ’t Doltsje in Drogeham vindt zaterdag 7 juni, voor de tweede maal een taptoe plaats. Nadat buurtdorp Harkema vijf jaar geleden gestopt is met het organiseren van een Taptoe, heeft Drogeham het initiatief overgenomen.

Het bestuur van de stichting Taptoe Drogeham streeft voor haar Taptoe naar perfectie. Wetende dat perfectie niet bestaat en er altijd wel iets kan haperen, maar door de lijn van perfectie te volgen hopen wij bij de Top van de Nederlandse Taptoe wereld te horen.

Drogeham presenteert u een programma waar louter en alleen maar WMC toppers aan mee doen zoals; Fanfarekorps der Genie uit Vught, Tamboer- en Trompetterkorps Euroband uit Rotterdam, Drum & Bugle Corps Juliana uit Middelburg, Showband en Wielrijderskorps Crescendo uit Opende en Drum & Bugle Corps Beatrix uit Hilversum.. Daarom durven we te spreken van “een Taptoe met allure, spectaculair in muziek en show”! Om een Taptoe te kunnen organiseren en de toeschouwers een avond te vermaken.

's Middags om vier uur is de 'Warming Up' met een Streetparade door het dorp Drogeham, tijdens de streetparade zullen de vijf korpsen worden versterkt door twee muziekverenigingen uit de omgeving van Drogeham welke hun medewerking aan de streetparade zullen verlenen, voor deze editie zijn dat; Malletband V.I.O.S. uit Kootstertille en Drumband de Marko’s uit Burgum.

's Avonds vanaf 19.30 uur zal de Brassband Combinatie DACAPO - Excelsior uit Drogeham - Surhuizum de openingsceremonie voor hun rekening nemen waarna het programma met haar vele klankkleuren van muziek van start zal gaan.

De entreeprijzen zijn laag gehouden en tijdens de voorverkoop kunt u zelfs nog korting scoren. In de voorverkoop kosten de kaartjes voor een zitplaats € 5,00 en aan de Kassa € 6,00
De kaartjes voor een staanplaats kosten in de voorverkoop € 4,00 en aan de Kassa € 5,00

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws