Account
Logo
Zoeken
15.4 °C

Diefstal bij Florahoek in Hurdegaryp

ma 26 mei 2014, 14.58 uur

HURDEGARYP - De politie heeft maandagochtend een 24-jarige inwoner van Hurdegaryp aangehouden op verdenking van diefstal bij tuincentrum De Florahoek in zijn woonplaats. De man had voor openingstijd planten gestolen. Ook werd in de auto van de man drugs gevonden.

Surveillerende agenten kregen maandagochtend een melding dat de eigenaar van een tuincentrum aan de Slachtedijk in Hurdegaryp een dief had betrapt. Volgens de melder had hij iemand betrapt die voor openingstijd een aantal planten had gestolen. Toen de agenten arriveerden, zagen ze voor het bedrijf een auto staan. In de auto stonden een paar planten in potten. Volgens de eigenaar van het tuincentrum was de dief lopend vertrokken.

Tijdens het opnemen van de aangifte kwam een man aanlopen. Het bleek te gaan om een 24-jarige inwoner van Hurdegaryp. Volgens de eigenaar van het tuincentrum was hij diegene die de planten had gestolen. Reden voor de agenten om de man aan te houden. In zijn auto werd vervolgen drugs gevonden, waaronder GHB. Het voertuig werd in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws