Account
Logo
Zoeken
8.7 °C

Vrouw mishandeld bij feesttent in Bakkeveen

zo 25 mei 2014, 11.51 uur

BAKKEVEEN - Een 22-jarige vrouw uit Drachten is zaterdagnacht mishandeld bij de feesttent aan de Mjumster Wei in Bakkeveen. Ze raakte dusdanig gewond dat ze per ambulance - met onbekende verwondingen - overgebracht werd naar het ziekenhuis. De politie wist een 19-jarige man uit de gemeente Ooststellingwerf aan te houden op verdenking van betrokkenheid bij een mishandeling.

Het slachtoffer was mishandeld door een vriendin die bij een groep jongens was. De mannen sloegen op de vlucht toen de politie arriveerde. Eén man negeerde meerdere verzoeken te stoppen en het feit dat hij was aangehouden. Uiteindelijk is de 22-jarige verdachte uit de gemeente Ooststellingwerf bij een woning aan de Alde Drentsewei aangetroffen in de bosjes en aangehouden.

De aanleiding van de mishandeling zou een onenigheid zijn in een feesttent kort voor de mishandeling. Buiten de feesttent werd het slachtoffer vervolgens opgewacht door een groepje jongeren. Twee mannen (21 jaar uit Drachten en Bakkeveen) die bij het meisje hoorden, raakten korte tijd slaags met de mannen van de andere groep. Zij gaan nog aangifte doen. De politie onderzoekt de zaak.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Brandweer blust brand in plezierjacht

Brandweer blust brand in plezierjacht

Poll: Moet je altijd Fries kunnen spreken op de rechtbank?

Ja, altijd  
66.3%
Ja, op aanvraag  
15.7%
Nee  
18%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!

regionaal nieuws

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin





regionaal nieuws

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk