Account
Logo
Zoeken
17.3 °C

Markt Drachten verhuist naar Raadhuisplein

do 22 mei 2014, 11.12 regionaal

DRACHTEN - De markt van Drachten verhuist eind mei naar het nieuwe Raadhuisplein in het centrum van Drachten. De markt zal zaterdag a.s. voor de laatste keer plaatsvinden op het parkeerterrein van de Markt. Door werkzaamheden aan de centrumprojecten Drachtstervaart en Raadhuisplein, is de markt in de afgelopen periode een aantal keren verplaatst. Met de gereedkoming van het Raadhuisplein krijgt de markt nu definitief haar standplaats. De markt in Drachten vindt plaats op donderdag en zaterdag, beide dagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Peter Plat, voorzitter van de stichting Marktbeheer: "We proberen de markt zo gevarieerd mogelijk qua aanbod te houden. Klanten willen tegenwoordig ook graag funshoppen op de markt. Het is nu rond 25% aan voedingsmiddelen op de markt, de rest is afhankelijk van de trend van de tijd. Zo komen stoffen weer meer aan bod dan vroeger."

"Nieuwe marktlieden zijn altijd welkom als ze het kwaliteitsaanbod verhogen en er zijn zelfs marktkramen te huur via ons. Snacks mogen alleen verkocht worden vanuit een hygiënische wagen. We willen kwaliteit op de markt aanbieden, waar klanten behoefte aan hebben. De winkeliers zien een markt vaak met angst en beven komen, maar als de markt vertrekt hoor je ze weer, want dan weten ze hoeveel voordelen een markt kan hebben voor hun deur. Het Raadhuisplein is een prachtige centrale plek, waar klanten een mooie markt zullen ervaren!"

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws