Account
Logo
Zoeken
6.2 °C
Foto: Tino Broekstra

Overlast door vandalisme in Ureterp

za 1 maart 2014, 15.49 uur

URETERP - Bomen die vol met toiletpapier hangen, verf op auto's, wegen en muren. Dat is het beeld momenteel rondom MFC de Wier in Ureterp.

Sinds kort is er veel overlast van baldadige jeugd in Ureterp. Met name het gebied rondom MFC de Wier lijkt daarin een centrale rol te spelen.

Zo zijn er meerdere auto's die op de parkeerplaats achter het MFC stonden besmeurd met (plakkaat)verf, welke mogelijk gestolen is bij een atelier. Ook zijn wegen en stoepen met dezelfde verf besmeurd. Er zijn al meerdere meldingen van schade aan vloerbedekking en andere persoonlijke eigendommen. Er is door een aantal mensen aangifte bij de politie gedaan.

Onbekenden hebben daarnaast toiletrollen in bomen rondom het MFC gegooid. Vorige week vrijdagnacht was dit het geval in bomen bij "de Spil", de BSO en rondom OBS "de Twirre". Afgelopen woensdagavond zijn bomen bij jeugdsoos "De Klink" en bij de parkeerplaats van het MFC voorzien van een flinke hoeveelheid toiletpapier. Na de buien van afgelopen dagen zorgt dit voor een enorme bende.
Wie hiervoor verantwoordelijk zijn is op dit moment niet bekend. De buurtagent is daarom op zoek naar mensen die in de afgelopen periode wat hebben gezien, of die weten wie verantwoordelijk zijn voor deze zaken.

Mensen die meer informatie hebben kunnen contact op nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuwsregionaal nieuws

Fietsster gewond bij aanrijding

Fietsster gewond bij aanrijding


regionaal nieuws

Auto neemt spontaan een duik in vijver

Auto neemt spontaan een duik in vijverregionaal nieuws

Voorwaardelijke boete voor online wapenhandelaar

Voorwaardelijke boete voor online wapenhandelaar

regionaal nieuws

Geslaagde kruiwagenmars door Burgum

Geslaagde kruiwagenmars door Burgum