Account
Logo
Zoeken
17.1 °C
Het Verkoophuys Drachten uniek concept

Het Verkoophuys Drachten uniek concept

ma 23 december 2013, 19.00 uur

DRACHTEN - De belangstelling is groot voor de huur van een kraam in Het Verkoophuys aan de Stationsweg 29 in Drachten. Het Verkoophuys is een winkel waar iedereen spullen kan laten verkopen en waar de koper steeds wisselend aanbod van artikelen vindt.

Natuurlijk kun je dingen aan de kringloop geven, maar wat als je er zelf nog wat geld aan wilt verdienen? Dan kom je al snel terecht bij verkopen via internet, of een hele dag op de rommelmarkt staan. "Veel mensen vinden dat maar een gedoe" weet Houkje Hiemstra. Samen met haar zus Hendrika Paulusma starten zij dit unieke concept in Drachten, Het Verkoophuys.

Het is een grote winkel vol kramen. Mensen huren een kraam en richten die in met spullen die ze willen verkopen. Ze bepalen zelf de prijs, maar hoeven er zelf niet te staan. De spullen worden door Het Verkoophuys voor je verkocht. Na afloop van je huurperiode wordt de opbrengst naar je overgemaakt. "Je eigen verkoopkraam", zegt Hendrika Paulusma. Nieuw, tweedehands, zelfgemaakt. Alles is mogelijk.

Wil je na de huurperiode de overgebleven spullen niet meer meenemen naar huis? Dan kun je deze overdragen aan Het Verkoophuys. Deze zet de spullen dan in de Kika kraam of in de kraam voor een ander goed doel, waar de volledige opbrengst naar toe gaat.

Het Verkoophuys opent op vrijdag 3 januari. Een kraam reserveren kan nu al via: www.hetverkoophuys.nl Wie in december een kraam reserveert, heeft voor de gehele maand januari een kraam voor vijftien euro per week.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Fries EU-debat vindt plaats in Gorredijk

Fries EU-debat vindt plaats in Gorredijk

Poll: Wat vind jij de beste bijdrage van de EU voor jou?

De euro! Geen gedoe met geld op vakantie  
36.1%
Vrij reizen en werken in EU-landen  
31.5%
Miljardenbijdragen voor regionale ontwikkeling  
9.3%
Gezamenlijke aanpak migratie / klimaatbeleid  
23.1%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!


regionaal nieuws

Veertien jaar Gemeente Smallingerland op film

Veertien jaar Gemeente Smallingerland op film


kwijt / misdaad in je straat

Gestolen fiets in Drachten

Gestolen fiets in Drachten

regionaal nieuws

Drama in Drachten: zelfdoding op openbare plek

Drama in Drachten: zelfdoding op openbare plek