Account
Logo
Zoeken
21 °C
Eigenaars aanhangwagen en fietsen gezocht

Eigenaars aanhangwagen en fietsen gezocht

do 3 oktober 2013, 12.53 regionaal

GORREDIJK - In een onderzoek naar diefstal van aanhangwagens en fietsen zoekt de politie de eigenaars van zeven in Oosterwolde gestolen fietsen en een aanhangwagen.

Afgelopen dinsdag trof de politie, na een melding over een mogelijk gestolen aanhangwagen, in Gorredijk een aanhangwagen aan met daarop zeven fietsen. Uit onderzoek bleek dat een 22-jarige man uit Drachten de aanhanger daar had neergezet. De man was weer in zijn auto vertrokken. Bij nader onderzoek bleek dat de aanhangwagen en de fietsen gestolen waren. De aanhangwagen en fietsen zijn in beslag genomen.

Later op de dag is de 22-jarige man aangehouden in Roden, waar hij op bezoek was bij kennissen. Achter de auto van de man zat op dat moment weer een aanhangwagen. Deze aanhangwagen bleek in de nacht van maandag op dinsdag te zijn gestolen in Nij Beets. De aangehouden man is ingesloten. De in Nij Beets gestolen aanhangwagen is weer terug bij de eigenaar.

De politie weet nog niet van wie de in Gorredijk aangetroffen aanhangwagen en fietsen zijn. De verdachte verklaarde de fietsen te hebben gestolen bij het busstation in Oosterwolde. Waar de aanhangwagen vandaan komt is nog niet bekend. De eigenaar van de aanhangwagen op onderstaande foto's kan zich melden op het politiebureau in Drachten. Ook vraagt de politie mensen van wie de fiets de afgelopen week gestolen is bij het busstation in Oosterwolde, om aangifte te doen bij de politie.

Vrijdagmiddag werd bekend dat beide eigenaren van de aanhangers zich gemeld hebben.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws