Account
Logo
Zoeken
12.2 °C

Afsluiting Wâldwei Werpsterhoek - Hemriksein

vr 27 september 2013, 21.19 regionaal

LEEUWARDEN - Rijkswaterstaat voert van maandag 30 september 20.00 uur tot en met dinsdag 01 oktober 07.00 uur herstelwerkzaamheden uit op de Wâldwei (N31). Tijdens de werkzaamheden is de N31 tussen Werpsterhoek en Hemriksein in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt middels borden omgeleid via Leeuwarden.

Het gaat om een spoedreparatie om een verzakking in het asfalt in de Wâldwei ter hoogte van de passage Wirdumerfeart te repareren. Eerder dit jaar is het asfalt daar aangebracht ten behoeve van de aanleg van De Haak om Leeuwarden. Het is nog niet duidelijk waardoor de asfaltverzakking is ontstaan.

Onderzoek moet uitwijzen wat de precieze oorzaak is en welke verdere maatregelen nodig zijn. De Haak om Leeuwarden Rijkswaterstaat realiseert samen met provincie Fryslân een nieuwe rijksweg aan de zuidwestkant van de stad. Deze verbindt de A31 bij Marsum en de N31 bij Hemriksein (Wâldwei). Dit is belangrijk voor de bereikbaarheid van Leeuwarden en de ontwikkeling van de regio.

De Haak om Leeuwarden wordt eind 2014 voor het verkeer opengesteld.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




Poll: College trekt handen af van Pride boot. Wat vind jij?

S!Nloze actie  
39.9%
Politiek ges!N  
6.9%
Wie heeft hier nu S!N in?  
30.8%
Dit zaakje s!nt  
8.5%
Jammer, toch S!Nvol om te doen  
13.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!