Account
Logo
Zoeken
16.2 °C
Foto: Ellen Bruggeman | Het mooiste cadeau voor haar pake, kleindochter die de miss-verkiezing wint.....

Drogehamse wint miss-verkiezing

zo 9 juni 2013, 18.20 uur

DROGEHAM - Na een spannende avond in een volle zaal kon er maar één de winnaar zijn. De nieuwe miss Oldambt 2013 werd de blonde Jessica van der Wiel uit Drogeham. Zij mocht het zilveren kroontje in ontvangst nemen van miss Oldambt 2012 Lisa Damwijk. In totaal deden vijf dames uit de gemeente Achtkarspelen mee aan de verkiezing: Petra de Vries uit Surhuisterveen, Myrthe van Unen uit Augustinusga, Jessica van der Wiel, Anja van der Wiel en Ylva Bruggeman alle 3 uit Drogeham.

De dames mochten zich in de eerste ronde presenteren in vrijetijdskleding. In de pauzes was de catwalk even het domein van zanger Lars Koehoorn waarna in de tweede ronde de dames in avondkleding het podium betraden. Tijdens deze ronde kregen de deelneemsters ook de kans om zich te presenteren door enkele vragen van de presentator te beantwoorden en de jury hiermee te imponeren. Uiteindelijk kon de 25-jarige Jessica van der Wiel het prijzenpakket in de wacht slepen en mag ze zich dit jaar miss Oldambt (gemeente Groningen) noemen.

Jessica van der Wiel won de titel op de avond dat haar pake Brander 80 jaar werd. Hij had speciaal zijn verjaardag verschoven zodat hij deze avond aanwezig kon zijn. Volgens eigen zeggen was dit de mooiste verjaardag van zijn leven, hij had zich geen beter cadeau kunnen wensen.

De gemeente Oldambt organiseert al 11 jaar lang elk jaar deze miss-verkiezing. De miss vertegenwoordigt een jaar lang de Gemeente Oldambt in een ceremoniële rol.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Wat vindt u van het besluit om OPA te stoppen met papierinzameling?

Een goed besluit, veiligheid gaat voor  
17.1%
Jammer, het had anders opgelost kunnen worden  
28.8%
Onterecht, OPA moet kunnen doorgaan  
54.1%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!


regionaal nieuws

Dollemansrit met 153 km/u waar 60 is toegestaan

Dollemansrit met 153 km/u waar 60 is toegestaan


regionaal nieuws

Man uit Ternaard (63) kijkt te diep in glaasje

Man uit Ternaard (63) kijkt te diep in glaasje