Account
Logo
Zoeken
14.3 °C

Nij Smellinghe verbouwt poliklinieken

di 2 april 2013, 10.42 uur

DRACHTEN - Ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten gaat vanaf 2 april verbouwen. De poliklinieken worden uitgebreid met twee verdiepingen, waardoor er meer ruimte ontstaat voor ondermeer de polikliniek neurologie en mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie. Door de verbouwing is de ingang van de poliklinieken het komende jaar niet toegankelijk. Alle bezoekers van het ziekenhuis worden via de hoofdingang geleid.

Een aantal poliklinieken en diensten is tijdens de verbouwing tijdelijk te vinden op een andere plek. De poliklinieken Neurologie/Neurochirurgie, Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie en ook de kapsalon in het ziekenhuis, zijn tijdelijk verplaatst. Deze zaten op de plaats waar de verbouwing plaatsvindt en zijn tijdelijk te bereiken door in de centrale hal linksaf te slaan richting route 105 tot en met 108.

Niet alleen tijdens de verbouwing, maar ook daarna wordt rekening gehouden met de patiënten. Het nieuwe gedeelte houdt rekening met de wensen van de steeds ouder wordende mensen. Hiervoor houdt het ziekenhuis zich aan vele adviezen om het ziekenhuis zo seniorvriendelijk mogelijk te maken.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws
Poll: Is het een gemeentelijke taak om subsidie te verlenen aan Pride-boten?

Ja  
8.7%
Nee  
91.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!

regionaal nieuws

Verzoek tot handhaven bij Kallemooi op Schiermonnikoog

Verzoek tot handhaven bij Kallemooi op Schiermonnikoog