Account
Logo
Zoeken
12.6 °C

Opnieuw aanhoudingen in drugsonderzoek

vr 22 maart 2013, 10.52 uur

KOLLUM - De politie heeft de afgelopen week in het drugsonderzoek in Noordoost Friesland wederom aanhoudingen verricht. Woensdagmorgen werd een 25-jarige inwoner van Anjum aangehouden op verdenking van overtredingen van de Opiumwet. In zijn woning werd in een henneptent met 18 volgroeide hennepplanten aangetroffen. De hennepplanten werden vernietigd.

In de woning werd ook een klein voorraadje wiet aangetroffen. In zijn auto werd een stroomstootwapen aangetroffen. De bouwvereniging overweegt om de man uit zijn woning te zetten in verband met de gevaarzetting die zich bij hennepteelt voordoet. De weed en het wapen zijn door de agenten in beslag genomen.

Op dinsdag werd een 26-jarige inwoner van Kollum aangehouden op verdenking van de handel van drugs. Uit onderzoek kwam naar voren dat hij in zijn woning veel bezoek kreeg van drugsgebruikers. In de woning van de man werd vervolgens weed, amfetamine, XTC, en GHB gebruikt. De Kollumer moet zich vrijdag bij de rechter-commissaris verantwoorden.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuwsregionaal nieuws

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe
kwijt / misdaad in je straat

Overleden kat/poes gevonden

Overleden kat/poes gevonden

regionaal nieuws

Meer dan 40 bekeuringen bij verkeerscontrole

Meer dan 40 bekeuringen bij verkeerscontrole