Account
Logo
Zoeken
6.5 °C
Foto: Harry van der Linde

Erdok wint fotowedstrijd Transitie

vr 1 februari 2013, 12.00 uur

DRACHTEN - Traditiegetrouw daagde de expositieruimte De Galerij van De Lawei fotografen uit om foto's te maken met het thema 'TRANSITIE' 2012. Transitie betekent zoveel als verandering, ontwikkeling en groei. Deelnemers dongen mee voor de Familie Foto Award 2012 en Publieksprijs 2012.

Woensdag was de prijsuitreiking en opening van de expositie. Er werden maar liefst 78 foto's ingestuurd waarvan 39 in de tentoonstelling kwamen te hangen in de hal van De Lawei. De foto's werden door een deskundige jury op 20 december 2012 beoordeeld en er werden door de jury 3 foto's genomineerd voor de Familie Foto Award en de Publieks Award 2012 werd gekozen door het publiek.

De Publieksprijs 2012 ging naar Robert Erdok uit Surhuisterveen. De Familie Foto Award 2012 kende 3 prijzen. De 1e prijs ging naar Klaas Jellesma uit Winsum. De 2e prijs ging naar Gert Lammers uit Wolvega en de derde prijs ging naar Cora Mulder – Hartman uit Heerenveen.

De jury bestond dit jaar uit dhr: Stef Avezaat (directeur van De Lawei) juryvoorzitter dhr: Bart Dertien (fotograaf en bioloog) en jurylid mevr: Petra Kramer (journaliste). Vanaf 21 december 2012 tot 21 zondag 27 januari 2013, kon het publiek hun stem uitbrengen op de mooiste foto's. Ook dit jaar was er weer een grote verscheidenheid aan foto's, en was duidelijk te zien hoe fotografen verschillend kijken naar dit onderwerp, wat prachtige beelden opleverden.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
0%
Heel misschien wordt het nog wat....  
0%
Ik hoop dat het doorgaat!  
0%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie



regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'