Account
Logo
Zoeken
17.9 °C

Flip-in Hair bij de Kappersshop

vr 15 juni 2012, 11.45 uur

DRACHTEN - De Kappersshop te Drachten heeft zijn assortiment onlangs uitgebreid met Flip-in hair.

Flip-in Hair is een fantastisch nieuw systeem om uw haar te verlengen, zonder ook maar 1 haar te beschadigen. Als u het een keer hebt geprobeerd, wil je nooit meer anders! Flip-in hair zet je in 1 minuut en het is de snelste en meest eenvoudige manier om je look tijdelijk te veranderen. Flip-in hair is gemaakt van 100% menselijk haar van absolute topkwaliteit en is leverbaar in alle mogelijke kleuren en lengtes. Het geeft u precies dat natuurlijke resultaat dat u altijd hebt gewild en je kunt het stylen zoals je met je eigen haar zou doen. Uw haarbos zal er vol en gezond uit gaan zien en alleen u zult weten dat u Flip-In hair draagt. Ook als uw eigen haar wat dunner is, kunt u Flip-in hair met een gerust hart gebruiken.

Het werkt In tegenstelling tot andere systemen, met een onzichtbaar draadje dat over het hoofd gedragen word tussen uw eigen haar. Het neemt maar 1 minuut van uw tijd om het te bevestigen en slechts enkele seconden om het weer uit te halen. Of u nu krullend haar hebt, steil, of met een beetje slag, met Flip-in hair kunt u ieder kapsel verlengen of meer volume geven.

Kom eens langs bij de Kappersshop te drachten om te proberen wat Flip-hair voor u kan betekenen. We helpen u graag! We hebben meerdere kleuren en lengtes op voorraad.

U koopt een echt haren Flip-hair haarstuk voor prijzen tussen de 170 en de 280 euro inc btw. Voor dit bedrag word het haarstuk door 1 van onze medewerkers vakkundig op de juiste lengte gesneden.

Voordelen van Flip-in hair op een rijtje:

  • eenmalige investering
  • verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes
  • onzichtbaar
  • geen schade aan je eigen haar
  • in 1 minuut gezet en in 5 seconden weer verwijderd
  • voor een volle haarbos iedere dag of alleen voor een bijzondere gelegenheid

De Kappersshop te Drachten is uw adres voor alle kappersbenodigdheden, hairextensions, en andere beauty-artikelen. De Kappersshop levert aan kapsalons en aan particulieren.

Link: www.kappersshop.com

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Verdwaalde schildpad gered van Drachtster straat

Verdwaalde schildpad gered van Drachtster straat

Poll: Worden eilanders anders behandeld door de lokale politie?

Ja  
54.2%
Nee  
20.6%
Geen idee  
25.2%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!






ondernemend nieuws

Huis van de maand: Eendrachtsweg 10 in Garyp

Huis van de maand: Eendrachtsweg 10 in Garyp