8,1 °C

Studio lokale omroep officieel geopend

za 17 september 2011 13.43 uur

DE WESTEREEN - De nieuwe radiostudio van de lokale omroep Radio Noordoost Friesland is zaterdag officieel geopend. Na een welkomswoord van de huidige voorzitter Simon Talsma was het tijd om de studio officieel te openen. Dit gebeurde door de drie (loco) burgemeesters: Aalberts (Dantumadiel), Bilker (Kollumerland) en Van der Ploeg (Dongeradeel). In deze drie gemeenten is de lokale omroep namelijk ook te horen.

De (loco) burgemeesters legden één voor één de hand op het beeldscherm zodat hun gemeente werd geregistreerd. Daarna drukten ze met drie handen op de rode openingsknop waarna er veel confetti tevoorschijn kwam, hierna was de studio officieel geopend. Er volgde vervolgens een optreden van de meest succesvolle Friese popgroep ooit: De Kast. Ze lieten enkele van hun bekende nummers horen en daarmee was de studio open gezongen.

Na afloop van de muziek was er nog de mogelijkheid om een kaart van De Kast te laten signeren of een cd te kopen. Na de opening werd er een 'open dag' gehouden zodat iedereen een kijkje kon nemen in de nieuwe studio aan de Ferlinge Stasjonsstrjitte 1a.

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws

8,1 °C
13 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Verwijder zoveel mogelijk bubbels in dit klassieke bubbelschietspel.

Of speel iets anders op WâldNet Games.