Account
Logo
Zoeken
13.4 °C

Monsma: 100% elektrische scooters

zo 9 januari 2011, 19.40 uur

JISTRUM - Steeds meer mensen maken gebruik van groene innovatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 100% elektrische scooters of buitenboord motoren. Bij Monsma Groene Innovatie in Jistrum bent u aan het juiste adres om deze milieuvriendelijke produkten te kopen.

De 22-jarige Remy Monsma begon het bedrijf vorig jaar samen met zijn vader Ate Monsma. Volgens Monsma draait het bedrijf nu al buitengewoon goed en is er veel vraag naar de elektrische scooters. "Er zijn zelfs scooters verkocht aan mensen in Afrika" zegt Monsma. "En bedrijven kunnen subsidie krijgen voor de aanschaf van de scooters."

De elektrische scooters hebben een topsnelheid van 30 km/u en voor deze voertuigen is het dragen van een helm niet verplicht. Op een volle accu is het mogelijk om zo'n 70 kilometer te rijden en het is vervolgens mogelijk om de accu's overal op te laden. Monsma heeft inmiddels in het zuiden van het land een grote afzetmarkt maar ook mensen in het Noorden ontdekken nu de voordelen van de scooter.

De scooters zijn verkrijgbaar vanaf zo'n 1000 euro tot 3000 euro. Naast scooters worden ook elektrische vouwfietsen verkocht welke ideaal zijn op vakantie of onderweg naar het werk. Kijk op de website www.groene-innovatie.nl voor meer informatie over de produkten die bij Monsma Groene Innovatie te koop zijn.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Fries EU-debat vindt plaats in Gorredijk

Fries EU-debat vindt plaats in Gorredijk

Poll: Wat vind jij de beste bijdrage van de EU voor jou?

De euro! Geen gedoe met geld op vakantie  
37.1%
Vrij reizen en werken in EU-landen  
32.6%
Miljardenbijdragen voor regionale ontwikkeling  
8.3%
Gezamenlijke aanpak migratie / klimaatbeleid  
22%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




kwijt / misdaad in je straat

Gestolen fiets in Drachten

Gestolen fiets in Drachten

regionaal nieuws

Drama in Drachten: zelfdoding op openbare plek

Drama in Drachten: zelfdoding op openbare plek