Account
Logo
Zoeken
13.2 °C
Foto: Geert Huisman

Dodelijk ongeval bij Stroobos

do 30 december 2010, 18.18 uur

STROOBOS - Bij een eenzijdig ongeval op het Hoendiep NZ in Stroobos is donderdag aan het einde van de middag Hendrik Hein de Vries uit Surhuizum om het leven gekomen. De 31-jarige automobilist kwam vanaf Zuidhorn en raakte tussen de brug Eibersburen en Stroobos in de slip. De weg was aldaar spekglad en de bestuurder was op weg naar huis. De auto kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand.

De auto raakte zwaar beschadigd en de onderdelen lagen over de hele weg verspreid. De brandweer van Buitenpost is ter plaatse gekomen om eerste hulp te verlenen. Bureau verkeer ongeval analyse van de politie heeft ter plaatse onderzoek verricht naar de exacte toedracht van het ongeval. De weg was ten tijde van het ongeval afgesloten voor het verkeer.

Het nieuws komt hard aan in het dorp Surhuizum. Er is besloten om het nieuwjaarsfeest per direct af te gelasten. Ook bij de politie is de verslagenheid groot aangezien het slachtoffer werkzaam was bij de Divisie Recherche Ondersteuning van de politie in Drenthe. Hij laat zijn van een tweeling zwangere vrouw en een zoon achter.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuwsregionaal nieuws

Bliksem slaat in op woning in Kollum

Bliksem slaat in op woning in Kollumregionaal nieuws

Wolkbreuk treft Buitenpost: overal water

Wolkbreuk treft Buitenpost: overal water