Account
Logo
Zoeken
1.5 °C
© Martijn de Vries

Twee gewonden bij ongeval Ureterp

zo 28 februari 2010, 17.08 uur

URETERP - Bij een ongeval op de kruising Butewei met de Opperhaudmare (N381) bij Ureterp zijn zondagmiddag een man en een vrouw gewond geraakt. De bestuurder van de Opel Corsa wilde vanaf de Butewei de Opperhaudmare oversteken maar keek hierbij niet goed uit. De bestuurder van een Mercedes reed over de Opperhaudmare vanaf Drachten en botste tegen de zijkant van de Opel.

De Mercedes sloeg door de botsing over de kop en kwam over een greppel naast de Opperhaudmare tot stilstand. De bestuurder en zijn passagier konden zelfstandig uit hun voertuig komen. De Opel Corsa kwam over een sloot in de tuin van een boerderij tot stilstand. De bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer van Ureterp heeft de deur moeten verwijderen om de bijrijdster veilig uit de auto te halen.

De verkeersongevallen analyse van de politie Friesland heeft ter plaatse het ongeval in kaart gebracht. Zij zullen onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. Berger Tolman en berger Nijboer hebben de auto’s geborgen.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuwsregionaal nieuws

Woning vol rook door pelletkachel

Woning vol rook door pelletkachel

regionaal nieuws

Open Sluis trekt honderden bezoekers

Open Sluis trekt honderden bezoekers
regionaal nieuws

Dorpen Oldtimer Evenement in Drachten

Dorpen Oldtimer Evenement in Drachten