Account
Logo
Zoeken
15.6 °C
Pake en beppe dei op obs De Mienskip
Foto: Harry van der Linde

Pake en beppe dei op obs De Mienskip

za 25 april 2009, 13.12 uur

BUITENPOST - De jaarlijkse pake- en beppedei op OBS De Mienskip in Buitenpost is altijd een feest. Donderdagmiddag zaten zowel de kinderen als de pake's en beppe's vol spanning te wachten op het moment dat ze elkaar zouden ontmoeten in de schoolbanken. De pake's en beppe's kwamen van heinde en verre. Er was zelfs een paar dat speciaal uit Noord Brabant was gekomen om hun kleinkind met een bezoek te vereren.

De kinderen namen alle tijd om aan pake en beppe te tonen hoe er tegenwoordig in de school wordt gewerkt. De lessen werden aandachtig gevolgd. Digitale schoolborden zijn toch wel heel anders dan de krijtborden uit grootmoeders tijd. Ook het werken op de computers kreeg alle aandacht. Uiteraard werd er onder het genot van een kopje koffie of thee ook gezellig bijgepraat. Aan het einde van de middag was er voor de ouders, grootouders en de kinderen een prachtige voorstelling, verzorgd door de leerkrachten en de kinderen van groep 4-5.

Het was niet alleen genieten voor de grootouders en hun kleinkinderen, ook de leerkrachten hadden een prachtige middag. De pake’s en beppe’s gingen voldaan naar huis. En dat ze de school van nu echt “cool” vinden, hoef je de kinderen van “De Mienskip” niet meer uit te leggen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws


regionaal nieuws

File door ongeval op de A7 bij Drachten

File door ongeval op de A7 bij Drachten


regionaal nieuws

BMW botst op DHL-bezorger in Dokkum

BMW botst op DHL-bezorger in Dokkumkwijt / misdaad in je straat

Vistackle gevonden bij Zwartkruis

Vistackle gevonden bij Zwartkruis