Account
Logo
Zoeken
12.2 °C
Foto: WaldNet

Peters sport- en speluitleen geopend

do 2 april 2009, 21.24 regionaal

DOKKUM - Donderdagmiddag heeft wethouder Tytsy Willemsma officieel de gemeentelijke sport en speluitleen overgedragen. Door de nieuwe naam van de uitleen te onthullen, werd Peters Sport- en Speluitleen definitief geopend.

De sport- en speluitleen van de gemeente Dongeradeel ondersteunde verenigingen, stichtingen en particulieren bij het organiseren van activiteiten. De uitleen is echter geen kerntaak van de gemeente en om die reden besloot de gemeente Dongeradeel om de uitleen over te dragen. Peter Hanemaaijer was 15 jaar lang beheerder van de uitleen en zet de activiteiten voort.

Buurtverenigingen, scholen en particulieren konden tegen laag tarief oud-Hollandse spelen, zeskampspelen, sport- en spelmaterialen en diverse andere materialen huren. Peters Sport en Speluitleen behoudt dit non-profit karakter. Peter Hanemaaijer: "Het zal voor ons nooit een vetpot worden. Ik wil op deze manier mijn steentje bijdragen aan de maatschappij en ik heb er veel plezier in!".

Vanachter uw computer is het mogelijk om het assortiment on-line te bekijken op: www.peterssportenspeluitleen.nl. De sport- en speluitleen is geopend op maandag en donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



Poll: College trekt handen af van Pride boot. Wat vind jij?

S!Nloze actie  
39.9%
Politiek ges!N  
6.9%
Wie heeft hier nu S!N in?  
30.8%
Dit zaakje s!nt  
8.5%
Jammer, toch S!Nvol om te doen  
13.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!