Account
Logo
Zoeken
1.7 °C

Feanster lapt heler er door truc bij

do 2 april 2009, 15.03 uur

GRONINGEN - De politie heeft woensdagavond in de Polderstraat in Groningen een 48-jarige man uit Groningen aangehouden voor heling. De politie werd door een 24-jarige man uit Surhuisterveen gebeld over een auto-inbraak, die eerder op de avond op de Crematoriumlaan was gepleegd. Uit de auto werd onder meer een mobiele telefoon en een navigatiesysteem gestolen.

De Surhuistervener belde vervolgens naar het weggenomen toestel. Hij kreeg een onbekende man aan de lijn. De man gaf aan dat hij de telefoon en het navigatiesysteem had. De spullen konden voor een klein geldbedrag worden teruggekocht. De deal zou volgens de verdachte in Groningen moeten plaatsvinden.

In plaats van de 24-jarige ging een politieagent naar de afgesproken locatie op de Oosterhaven. Daar trof de politie de ambtshalve bekende Stadjer. De verdachte werd uiteindelijk aangehouden voor heling. De politie trof in zijn auto diverse laders van navigatieapparatuur en mobiele telefoons aan. In een mobiele telefoon van de verdachte werd de simkaart van het weggenomen toestel aangetroffen. De verdachte werd voor nader onderzoek ingesloten.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuwsregionaal nieuws

Woning vol rook door pelletkachel

Woning vol rook door pelletkachel

regionaal nieuws

Open Sluis trekt honderden bezoekers

Open Sluis trekt honderden bezoekers
regionaal nieuws

Dorpen Oldtimer Evenement in Drachten

Dorpen Oldtimer Evenement in Drachten