Account
Logo
Zoeken
12.1 °C

Feanster lapt heler er door truc bij

do 2 april 2009, 15.03 regionaal

GRONINGEN - De politie heeft woensdagavond in de Polderstraat in Groningen een 48-jarige man uit Groningen aangehouden voor heling. De politie werd door een 24-jarige man uit Surhuisterveen gebeld over een auto-inbraak, die eerder op de avond op de Crematoriumlaan was gepleegd. Uit de auto werd onder meer een mobiele telefoon en een navigatiesysteem gestolen.

De Surhuistervener belde vervolgens naar het weggenomen toestel. Hij kreeg een onbekende man aan de lijn. De man gaf aan dat hij de telefoon en het navigatiesysteem had. De spullen konden voor een klein geldbedrag worden teruggekocht. De deal zou volgens de verdachte in Groningen moeten plaatsvinden.

In plaats van de 24-jarige ging een politieagent naar de afgesproken locatie op de Oosterhaven. Daar trof de politie de ambtshalve bekende Stadjer. De verdachte werd uiteindelijk aangehouden voor heling. De politie trof in zijn auto diverse laders van navigatieapparatuur en mobiele telefoons aan. In een mobiele telefoon van de verdachte werd de simkaart van het weggenomen toestel aangetroffen. De verdachte werd voor nader onderzoek ingesloten.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




Poll: College trekt handen af van Pride boot. Wat vind jij?

S!Nloze actie  
39.9%
Politiek ges!N  
6.9%
Wie heeft hier nu S!N in?  
30.8%
Dit zaakje s!nt  
8.5%
Jammer, toch S!Nvol om te doen  
13.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!