Account
Logo
Zoeken
12.2 °C
© Geurt P. Maassen van den Brink

Auto gelanceerd door dieplader

ma 2 maart 2009, 22.04 regionaal

OPENDE - De 53-jarige bestuurder van een VW Transporter is maandagavond om 19.22 uur gelanceerd na het oprijden van een dieplader. De man uit Surhuisterveen reed op de Provinciale weg bij Opende toen hij, door een nog onbekende oorzaak, de oprij platen van een langs de weg geparkeerde dieplader opreed. Door de snelheid werd de man gelanceerd, raakte een rijdende personenauto, een lantaarnpaal en een boom, om vervolgens tegen een woning, en op een andere personenauto tot stilstand te komen.

De brandweerkorpsen van Grootegast en Surhuisterveen kwamen ter plaatse, zij hebben voor ondersteuning van de bus gezorgd. De bestuurder kon op eigen kracht uit het voertuig komen, hij is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

De woning raakte door de aanrijding ernstig ontzet. Bouw- en woningtoezicht kwam langs om een inspectie te houden. Ook liet burgemeester Dijkstra van de gemeente Grootegast zich ter plaatse op de hoogte stellen van de chaos. Berger Van Kammen heeft de Transporter en de Peugeot afgesleept.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




Poll: College trekt handen af van Pride boot. Wat vind jij?

S!Nloze actie  
39.9%
Politiek ges!N  
6.9%
Wie heeft hier nu S!N in?  
30.8%
Dit zaakje s!nt  
8.5%
Jammer, toch S!Nvol om te doen  
13.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!