Account
Logo
Zoeken
8 °C
© Geurt P. Maassen van den Brink

Auto gelanceerd door dieplader

ma 2 maart 2009, 22.04 uur

OPENDE - De 53-jarige bestuurder van een VW Transporter is maandagavond om 19.22 uur gelanceerd na het oprijden van een dieplader. De man uit Surhuisterveen reed op de Provinciale weg bij Opende toen hij, door een nog onbekende oorzaak, de oprij platen van een langs de weg geparkeerde dieplader opreed. Door de snelheid werd de man gelanceerd, raakte een rijdende personenauto, een lantaarnpaal en een boom, om vervolgens tegen een woning, en op een andere personenauto tot stilstand te komen.

De brandweerkorpsen van Grootegast en Surhuisterveen kwamen ter plaatse, zij hebben voor ondersteuning van de bus gezorgd. De bestuurder kon op eigen kracht uit het voertuig komen, hij is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

De woning raakte door de aanrijding ernstig ontzet. Bouw- en woningtoezicht kwam langs om een inspectie te houden. Ook liet burgemeester Dijkstra van de gemeente Grootegast zich ter plaatse op de hoogte stellen van de chaos. Berger Van Kammen heeft de Transporter en de Peugeot afgesleept.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

regionaal nieuws

Dorpen Oldtimer Evenement in Drachten

Dorpen Oldtimer Evenement in Drachtenregionaal nieuws

Tweede editie Oldtimerdag in De Westereen

Tweede editie Oldtimerdag in De Westereen